Op deze pagina staat een selectie van persoonlijke websiteprojecten. Tevens ben ik gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van het TYPO3 Content Management Systeem (TYPO3 CMS), waarvoor ik de titel TYPO3 Certified Integrator mag gebruiken. De organisatie waar ik op dit moment werkzaam ben gebruikt TYPO3 voor al haar websites. Voor persoonlijke en kleinschalige projecten gebruik ik een compacter en lichter CMS dat ik zelf ontwikkeld heb.

Screenshot van de TYPO3Buddy website

TYPO3Buddy

TYPO3 is een gerenomeerd CMS dat overal ter wereld wordt gebruikt. De TYPO3Buddy website is begonnen als persoonlijk TYPO3 referentieproject. Waar je op kan kijken hoe het ook alweer zit als je een site bouwt met TYPO3. Als TYPO3 Certified Integrator heb ik de site als zodanig niet vaak meer nodig, maar de site bestaat nog wel als referentie voor de wereld!

Ontworpen, gebouwd en onderhouden door ROAK Media, onderhouden met het TYPO3 CMS.

Ga naar de website: http://typo3buddy.com

Screenshot van de GregMcRetro.com website

GregMcRetro.com

Engelstalige blog over retrozaken. Wat is retro? Gisteren of 30 jaar geleden? Voor Greg McRetro maakt het niet uit. Een blog over het leven, tijd en een persoonlijke beleving daarvan. Greg McRetro is tevens admin van de Facebook pagina van DOSGamers.com.

Ontworpen, gebouwd en onderhouden door ROAK Media. Onderhouden met Wordpress.

Ga naar de website: http://www.gregmcretro.com

Screenshot van de DOSGamers.com website

DOSGamers.com

Ooit begonnen als één enkele pagina op een oude versie van de reijkman.nl website, nu uitgegroeid tot internationale, meertalige website, die bol staat met tips en trucs om DOS, C64, ZX Spectrum of console spellen van toen op de PC van nu te spelen.

Ontworpen, gebouwd en onderhouden door ROAK Media met eigen CMS.

Ga naar de website: http://www.dosgamers.com

Screenshot van de Views of R. Eijkman website

Views of R. Eijkman

Met de aanschaf van een digitale spiegelreflex camera, werd ook deze fotoblog gemaakt. De foto's zijn inmiddels ondergebracht op de reijkman.nl website, maar de blogsite bestaat nog wel. Deze wordt echter niet meer geupdate.

Gebouwd en onderhouden door ROAK Media. Voor het ontwerp is de bestaande template "Simple" aangepast. Onderhouden met PixelPost CMS.

Ga naar de website: http://viewsof.reijkman.nl

Screenshot van de CookRookie website

CookRookie

Mijn passie voor simpel maar vooral lekker en bewust koken komt tot uiting op de CookRookie website. Nog steeds in aanbouw, vooral wat inhoud betreft. Maar er staan wel wat fijne receptjes op die je in een handomdraai kunt maken.

Ontworpen, gebouwd en onderhouden door ROAK Media, met eigen CMS.

Ga naar de website: http://cookrookie.reijkman.nl

Screenshot van de Fotic website

Fotic

Dit is de website van professioneel fotograaf Walter Verwaal en focust de aandacht waar deze hoort: bij de foto's. Deze zijn terug te vinden in de categorieën reclamefotografie, productfotografie, maar ook portretfotografie.

Ontworpen en gebouwd door ROAK Media. Onderhouden door Fotic met ROAK CMS.

Ga naar de website: http://fotic.nl

Screenshot van de Gerrie Koopman website

Gerrie Koopman

Gerrie Koopman ervaart schilderen als een muzikale improvisatie, de noten moeten al spelend op de juiste plaats komen en een onverwacht spannend geheel vormen. Zij werkt snel en heel direkt hetgeen resulteert in over elkaar geschilderde lagen en intensief kleurgebruik.

Haar website is ontworpen en gebouwd door ROAK Media. Onderhouden door Gerrie Koopman met het CMS van ROAK Media.

Ga naar de website: http://www.gerriekoopman.com